"Кофіскували палива на 800 мільйонів гривень": Український суд розбирається зі справою Курченка

Зазначене паливо надійшло на територію України для реалізації злочинною організацією під керівництвом С. Курченко без сплати митних платежів.

Фото: Олигарх.В Одеській області на користь держави суд конфіскував нафтопродукти вартістю понад 800 млн грн в рамках розслідування злочинної схеми Сергія Курченко. Як повідомила в Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, за рішенням суду було застосовано спеціальну конфіскацію близько 100 тис тонн нафтопродуктів, передають Патріоти України.

«Зазначене паливо надійшло на територію України для реалізації злочинною організацією під керівництвом С. Курченко без сплати митних платежів. Загальна вартість конфіскованого за рішенням Київського районного суду. Одеси палива становить понад 800 млн грн. З огляду на, що під час розслідування судом надано дозвіл на реалізацію арештованого палива, вироком суду застосована спецконфіскація щодо всіх цих нафтопродуктів або коштів, отриманих від їх реалізації, в тому числі нарахованих на них відсотків», - йдеться в повідомленні.
Частина конфіскованого палива зараз знаходиться на нафтобазах. Від реалізації частини нафтопродуктів в бюджет у вигляді податків вже сплачено понад 300 млн грн, на рахунках банківських установ знаходиться більш ніж 100 млн грн, на які нараховані понад 13 млн грн відсотків, зазначила Сарган.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...