Колаборанти повідомляють: Плотницький втік до Росії, тривають арешти його оточення

Зазначалося, що Плотницького «вирішено прибирати», але «фігурант сильно впирається».

Фото: EADaily.Ватажок «ЛНР» Ігор Плотницкий втік до Росії. Про це повідомив російський найманець з ОРДЛО Олександр Жучковський в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

«За останньою інформацією Плотницкий, втративши контроль над ситуацією, поїхав в РФ. Можливо, вже не повернеться. Є великі сумніви, що в Москві залишилися люди, які зможуть його витягнути», - йдеться в повідомленні.

Перед цим Жучковський писав, що Плотницького «вирішено прибирати», але «фігурант сильно впирається». При цьому він зазначив, що «дотискати планується аж до (при необхідності) крайніх заходів».

Напередодні ватажок «ЛНР» Ігор Плотницкий відправив у відставку «міністра внутрішніх Ігоря Корнета.

21 листопада центр Луганська оточили озброєні люди без відзнак, а Корнет випустив на сайті МВС заяву зі спростуванням своєї відставки і розповів про арешт людей з найближчого оточення Плотницького.

Плотницкий, в свою чергу, заявив, що відставка Корнета відбулася, і спростував арешт своїх соратників.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9 мая", - Голобуцький

п’ятниця, 10 травень 2024, 0:30

"Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9мая": пара ряжених дебілів-пенсів припхались до Вічного вогню в Києві (так, він досі є і досі відбиває власне совкові наративи, а не нашу трагедію і шалені втрати - і, можливо, з цією штукою варто щось з...

"Хароші русскі", як зайчики діда Мазая, стрибають з однієї крижини на іншу, приміряючись, на якій крижині їм ситніше, - Сергій Марченко

п’ятниця, 10 травень 2024, 0:22

"Акунін пише, що "русскій мір" розколовся, як крижина. "Хароші русскі", як зайчики діда Мазая, стрибають з однієї крижини на іншу, приміряючись, на якій крижині їм ситніше. Красиво написано, фактурно. Недаремно батоно Чхартішвілі пробився на Росії", - ...