Коли пропаганда безсила: "Пам'ятний мітинг на честь 100-річчя ВНК у Луганську. Нестримні веселощі", - Казанський (фотофакт)

Користувачі у коментарях підмітили задоволені "пики пенсів" та поцікавилися, чи "попи освячували пам'ятник" Дзержинському.

Фото: Twitter.Журналіст Денис Казанський опублікував фотографії сумної демонстрації в окупованому Луганську, яку так звана влада влаштувала на честь 100-річчя створення Всеросійської Надзвичайної Комісії (ВЧК) в Росії. Знімки з'явилися в Twitter Казанського, передають Патріоти України.

"Пам'ятний мітинг на честь 100-річчя ВЧК у Луганську. Нестримні веселощі", - зазначив він.

"А попи не освячували пам'ятник?", "У Луганську є пам'ятник Дзержинському?", "Які ж задоволені пики у пенсів", - писали в коментарях.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Прирівняли" до Порошенка: Оголошення Росією у розшук Зеленського є частиною плану для нового наступу, - політолог

понеділок, 6 травень 2024, 22:29

Голова Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко попереджає, що оголошення Росією у розшук української влади частина більшої стратегії, спрямованої на новий наступ, передають Патріоти України. "Ми маємо розуміти, що цей крок з боку російського МВС напра...

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...