"Коли в Україні подорожчає проїзд у потягах": Журналіст опублікував ексклюзивний документ (фото)

У МІнінфраструкти відповіли, чи чекати збільшення тарифів на залізничні пасажирські перевезення у 2018 році.

Фото: Цензор.НЕТ.В Україні тарифи на проїзд в потягах далекого прямування не підвищувалися з 2014 року. Журналісти з'ясовували, чи чекати українцям подорожчання квитків найближчим часом і що на них чекає наступного року. Квитки на потяги для українців до кінця 2017 дорожчати не будуть. Це випливає з відповіді Міністерства інфраструктури на офіційний запит "Апострофа", передають Патріоти України.

"Відповідно до консолідованого фінансового плану ПАТ "Укрзалізниця" на 2017 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів України від 13.09.2017 №642, індексація пасажирських тарифів у 2017 році не передбачена", - йдеться в повідомленні Мінінфраструктури.

Разом з тим, у питанні збільшення тарифів на залізничні пасажирські перевезення поки немає ясності щодо 2018 року. На сьогодні мова йде лише про можливу індексацію тарифів на 25%.

"Щодо індексації тарифів на пасажирські залізничні перевезення в 2018 році, повідомляємо, що при розрахунку макроекономічних показників Міністерством економічного розвитку і торгівлі України враховано можливу індексацію пасажирських тарифів у 2018 році на 25%", - зазначається у відповіді Мінінфраструктури.

Однак, "станом на сьогодні (лист міністерства датований 13 листопада 2017 року, - "Апостроф"), пропозицій з цього питання від ПАТ "Укрзалізниця" не надходило".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...