"Комплекс кремлівського карлика": Путін приїхав до Лукашенка на величезних каблуках (відео)

Путін йшов по килимовій доріжці дивною ходою і з явними труднощами, які не можна списати навіть на 65-річний вік політика.

Фото: Zaxid Media.Президент Росії Володимир Путін приїхав на саміт Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) в Мінськ на величезних каблуках. Побачити дивне взуття глави РФ журналістам вдалося в момент зустрічі Путіна з лідером Білорусі Олександром Лукашенком у Палаці Незалежності, передають Патріоти України з посиланням на by24.org.

Відзначається, що Путін йшов по килимовій доріжці дивною ходою і з явними труднощами, які не можна списати навіть на 65-річний вік політика.
"Причина того ставала ясна, якщо подивитися на ноги: на російському лідера були черевики, висота підборів яких становила приблизно 8-10 сантиметрів", - пише ЗМІ.
Джерело повідомляє, що навіть дані офіційних джерел про зріст Путіна різняться: за одними він дорівнює 170 сантиметрам, за іншими - 167 і навіть 162. При цьому зростання Лукашенко становить 182 сантиметри, хоча сам білоруський президент в одному зі своїх інтерв'ю колись заявив і зовсім про 190 см.
"Путін, мабуть, дуже комплексує з цього приводу, якщо узувається перед такими заходами в черевики з особливо високими підборами. Вони дозволяють хоча б візуально скоротити різницю в зрості", - зазначає by24.org.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...