"Контакти з потойбіччям": В Одесі шахрайка переписала на себе квартиру померлої жінки

Зловмисницю судитимуть за підробку документів і заволодіння чужим майном.

Фото: wallnews.info.У Одесі шахрайка переписала на себе 2-кімнатну квартиру по вул. Кримській, власниця якої померла у вересні 2015 року. Ніхто з її родичів не звернувся до нотаріуса за оформленням спадщини. Про це повідомили у прокуратурі області, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ЮА.

"Переконавшись, що ніхто не звернувся до нотаріуса щодо прийняття майна у спадщину, жінка підробила договір купівлі-продажу квартири, нібито укладений у 2010 році. У подальшому на підставі фальшивого документу вона зареєструвала право власності на вказану квартиру", - йдеться в повідомленні.

За клопотання прокуратури судом на житло накладено арешт.

Шахрайку судитимуть за підробку документів і заволодіння чужим майном.

43-річну Марію Гумайло з двома дітьми — 17-річною Тетяною та 14-річним Павлом — 30 разів намагалися виселити з квартири №79 на вул. Руській у Чернівцях. На неї претендує 63-річна Лідія Глітко. Стверджує, що успадкувала житло за заповітом. Суди за помешкання тривають шість років.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...