"Крупи відкриті, а також випічка власного приготування, їх пташки і клюють": У мережі обурилися антисанітарією у столичній крамниці (фото)

Журналісти нагадують, що птахи часто є переносниками таких захворювань, як: сальмонельоз, хламідіоз, йерсиниоз (псевдотуберкульоз) та інші.

Фото: Skoronovosti.ru.Відвідувачів супермаркету на вулиці Васильківська у Києві обурив голуб у торговому залі. На фотографіях, які надіслав "Обозревателю" один із відвідувачів магазину, видно, як птах спокійно ходить біля полиць із продуктами і сидить поруч із вагами, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Голуби і горобці в цьому супермаркеті звичайне явище. Проникають вони через ворота, де розвантажуються постачальники. Там крупи відкриті, насипом у великих ящиках, а також випічка власного приготування, їх пташки і клюють", - зазначив клієнт магазину.

Він також додав, що адміністрація намагалися ганяти птахів, проте марно. "Але хіба це має хвилювати відвідувачів? Що за антисанітарія?" - дивується відвідувач.

Зазначимо, що голуби (як і інші птахи) часто є переносниками таких захворювань, як: сальмонельоз, хламідіоз, йерсиниоз (псевдотуберкульоз) та інші.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...