"Кричали диким криком, корчилися, наносили удари по машині": В Одесі юнака намагалися "викрасти" до військкомату (фото, відео)

За словами адвоката, його клієнта - студента четвертого курсу одного з морських вузів міста незаконно забрали прямо з занять.

Фото: "Думская".Вчора в Одесі співробітники Приморського районного військкомату перекрили дорогу і влаштували виставу, щоб не відпускати раніше викраденого ними студента денної форми навчання. Відеозапис інциденту надав адвокат юнака Денис Кешкентій, передають Патріоти України з посиланням на "Думську".

За словами адвоката, його клієнта - студента четвертого курсу одного з морських вузів міста незаконно забрали прямо з занять.
«Я приїхав, звільнив його, посадив у свою машину, щоб провести юридичну консультацію і дочекатися документів, що підтверджують, що хлопець має законну відстрочку як студент денної форми. Вони, воєнкомовські, кинулися під колеса і заблокували рух по цілій смузі. Кричали диким криком, корчилися, наносили удари по машині, яка є власністю адвоката», - розповів адвокат.
Він уточнив, що інтерес військових до його клієнта пов'язаний з тим, що юнак деякий час навчався на заочному відділенні, але потім знову був прийнятий на стаціонар, що є підставою для відстрочення.
«Дії працівників військкомату злочинні», - підкреслив Кешкентій.
У військкоматі поки не прокоментували подію.
У той же час за заявою Дениса Кешкентій відкрито кримінальне провадження. Поки дії військових кваліфікували за 397 статтею КК - «втручання в діяльність захисника чи представника особи». Не виключено, що будуть додані і інші статті.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...