Культового російського актора вигнали з літака через сильне алкогольне сп'яніння

Олександр Балуєв був знятий з літака, що мав прослідувати з Калінінграда до Москви.

Фото: capelino.com.Актор Олександр Балуєв був знятий з рейсу з Калінінграда до Москви, повідомили в дирекції калінінградського авіавузла, передають Патріоти України з посиланням на Лайф.Ру.

"Ми можемо підтвердити, що Олександр Балуєв був знятий з рейсу", - сказав представник аеропорту Храброво.
За його словами, аеропорт не має інформації про причини такого рішення. Співрозмовник пояснив, що це прерогатива транспортної поліції і представників авіакомпанії.
За словами журналіста, актора театру і кіно Олександра Балуєва зняли з рейсу через сильне алкогольне сп'яніння. Відомо, що артист сьогодні мав намір вилетіти в Москву.
Літак авіакомпанії UTair, яким актор повинен був відправитися в московський аеропорт Внуково, вилетів з Калінінграда о 19:39 за місцевим часом (20:39 мск) без нього, уточнив представник калінінградського аеропорту.
Коментарів представників авіаперевізника і транспортної поліції поки немає.

За попередньою інформацією, Балуєв успішно пройшов реєстрацію і проїхав в зал очікування вильоту. Незабаром до нього підійшли правоохоронці і після нетривалої бесіди вивели з приміщення.

Олександр Балуєв - радянський і російський актор. У його послужному списку більше 90 кіноролей і більше 30 ролей на театральній сцені. Відомий глядачам за такими фільмами, як "Затворник", "Антикілер", "В серпні 44-го", "Ідеальна пара", "Благословіть жінку", "Кандагар", "Турецький гамбіт" і багатьма іншими.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...