Курт Волкер опублікував супутникові фотознімки позицій терористів "ДНР" (фото)

Спецпредставник Держдепу США показав розташування бойовиків поблизу Донецької фільтрувальної станції біля Авдіївки.

Фото: Сегодня.Спеціальний представник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер опублікував фотографії позиції бойовиків "ДНР" в районі Донецької фільтрувальної станції. Дані фото Волкер розмістив на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Очолювані Росією сили знаходяться близько 500 метрів від Донецької фільтрувальної станції. Необхідно якомога швидше встановити режим припинення вогню і провести відведення важкого озброєння у відповідності з Мінськими угодами", - зазначив Курт Волкер.

Фотографії були зроблені 28 листопада. Донецька фільтрувальна станція позначена жовтим кольором, а позиції бойовиків "ДНР" – червоним. Станція знаходиться біля міста Авдіївка. Вона неодноразово пошкоджувалась в результаті боїв, що тягло за собою проблеми з постачанням води у найближчі населені пункти.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...