"Квартал 95" приголомшив мережу пародією на Порошенка та "компанію", які дивились "Слугу народу" (відео)

Номер зняли прямо в залі. В кінотеатр інкогніто приходять герої пародії: президент Порошенко, прем'єр Гройсман, мер Кличка, депутати Тимошенко і Ляшко.

Фото: "Телеграф".Як народні обранці реагують на фільм, в якому критикують владу в Україні Студія "Квартал 95" у новому випуску "Вечірнього кварталу" показали пародію на українських політиків, в якій Порошенко і депутати дивляться фільм "Слуга народу". Відео, опубліковане в YouTube, менше ніж за добу набрала майже 200 тис. переглядів, передають Патріоти України.

Номер зняли прямо в залі. В кінотеатр інкогніто приходять герої пародії: президент Порошенко, прем'єр Гройсман, мер Кличка, депутати Тимошенко і Ляшко.

Їх возмушает "фантастична історія про те, як людина з народу дивом стає главою держави. Самі політики бояться, що Володимир Зеленський дійсно выдвенет свою кандидатуру на пост президента із гаслом "Жарти жартами, але я йду в президенти".

Гумористи зазначили, що фільм "Слуга народу-2" в кінотеатрах подивилися 10 мільйонів глядачів. У коментарях користувачі з захопленням відреагували на пародію: "Зеленський 2019! Порвемо олігархів!", "Зеленський в президенти! Жарти жартами а він відмінний кандидат!", - пишуть люди.

Нагадаємо, що на питання про те, може Володимир Зеленський стати "Джокером" у майбутній президентській гонці, артист відповів, що не може серйозно сприймати свою участь, навіть якщо у нього є шанси вийти в другий тур.

"Якщо серйозно, то я до цього дуже серйозно ставитися не можу. Поки що", - відповів шоумен. Крім того, Володимир Зеленський зазначив, що він відчуває себе на своєму місці і що він не їздить на навчання за кордон, та як там не можна навчитися тому, як живуть в Україні. "Суть в тому, що я вважаю, що я на своєму місці в житті. Мені кайфово. Я не їжджу в Америку. Не можна вивчати в Америці, як живуть в Україні. Це так, порада", - додав Зеленський.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...