"Квартира у столиці та Porsche Cayenne": Журналісти розповіли про "важке" життя чиновниці, яку намагалися "підкупити" детективи НАБУ

На шиї у Пімахової дві дитини і чоловік, який за два роки не отримав ніяких доходів.

Фото: Politeka.Перший заступник голови Державної міграційної служби України Діна Пімахова починаючи з посади рядового чиновника в 1999 році, зуміла за короткий період часу пройти шлях до посади заступника начальника обласного відділу Державної виконавчої служби. Про це пише Центр протидії корупції (ЦПК) на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Надалі Пімахова переїхала до Києва, де в 2007 році стала начальником одного з відділів Міністерства екології, а в 2011 очолила департамент Міграційної служби.
У 2008 році вона взяла в кредит квартиру в Києві площею 69 квадратних метрів, яка їй обійшлася в 1 мільйон гривень, що за тодішнім курсом відповідало сумі в приблизно 200 000 доларів. Як зазначає ЦПК, цей кредит Пімахова можливо, виплачує досі.
«Підозрюємо, що з чималими труднощами, адже на шиї у Пімахової дві дитини і чоловік, який за два роки не отримав ніяких доходів», - пише ЦПК. Також сім'я їздить на автомобілі Porsche Cayenne.
У минулому році в декларації Пімахової з'явилися апартаменти площею 120 квадратів в елітному ЖК «Ізумруд», записані на родичку чиновниці (ймовірно мати). Але при цьому, за весь 2016 рік Діна Пімахова заробила 131 тисяча гривень.
«Як при таких доходах утримувати сім'ю з 4 чоловік і заправляти Porsche Cayenne - питання риторичне», - вважають в ЦПК.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...