Лещенко вперше провів екскурсію квартирою за 7 мільйонів (фото)

Нардеп пожалівся, що бракує грошей закінчити стелю, а зробити ремонт у наш час - це проблема.

Фото: depo.ua.Народний депутат Сергій Лещенко вперше показав на телебаченні свою квартиру на 192 квадрати вартістю понад 7 млн грн. Виявилося, що помешкання за 15 місяців після покупки ще стоїть без ремонту, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

Лещенко, каже що бракує грошей, тому навіть стелю лише зачистять.

"Тут нічого немає, не знаю скільки буде. Ремонт в наш час – це проблема. Ми домовилися, що стеля буде бетонна".

Він показав вітальню, кухню та дві спальні.

На запитання, звідки ж були гроші на квартиру, Лещенко відповів, що вони з Анастасією Топольською "все-таки подружжя" і дружина "музикант світового рівня".

"Вона має достатньо можливостей заробити, але й я не безхатченко якийсь", - зазначив нардеп.

Він стверджує, що шансів приховати цю квартиру не мав, бо минулої осені набував чинності закон про е-декларування, але недруги зіграли на випередження і роздули скандал.

"Якби я знав, що буде така кампанія, а вона була запланована, то можливо, раніше це повідомив. Але я вважаю, важливо, що все було зроблено в легальний спосіб. Все таємне стає явним, приховувати не варто. Та мої благі наміри стали проблемою для мене з погляду публічного резонансу.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...