"Люблю і ненавиджу": Саакашвілі відправився рятувати телеканал екс-регіонала Мураєва від "тітушок"

Він підкреслив, що сьогодні NewsOne мав надати йому ефір.

Фото: 112 Канал.Лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі порадив активістам, які блокують телеканал NewsOne, поскаржитися на його власника Євгена Мураєва в Службу безпеки України. Запис оприлюднив телеканал у своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Мені дуже не подобається Мураєв, мене нудить від Рабіновича (народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович. – ред.), щоб ви знали, я вважаю їх поганими людьми... Зараз ви блокуєте не Мураєва – Мураєв сидить у Верховній Раді. Блокуйте Службу безпеки України, яка не ловить Мураєва, чому його не заарештують? Чому СБУ за нами бігає?" – зазначив Саакашвілі.

Він підкреслив, що сьогодні NewsOne мав надати йому ефір.

"Ви блокуєте зараз єдиний канал, який сьогодні ввечері мав дати нам слово, щоб ми розповіли Україні правду. Ось про це я кажу", – повідомив Саакашвілі.

Він заявив, що абсолютно солідарний з учасниками блокування телеканала, що не можна ображати пам'ять загиблих героїв Небесної сотні висловлюваннями Мураєва про "державний переворот".

За його словами, СБУ має займатися такими, як Мураєв "поплічниками ворожих елементів".

Саакашвілі додав, що якби йому надав ефір телеканал українського бізнесмена Ріната Ахметова, він би скористався і ним.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дипломат Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

субота, 27 квітень 2024, 21:45

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою, передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню ситуацію в Україні. Нічого не змінилося з час...

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...