Любомир Гузар, Віктор Чанов, Г'ю Гефнер: Хто покинув світ у 2017 році (фото)

Рік, що минає був багатим на досягнення у культурі, науці та спорті, але водночас назавжди забрав багато талановитих та унікальних людей.

Фото: КиевВласть.2017 рік приніс світу безліч нових досягнень у спорті, медицині, науці, кіно та літературі. Але водночас назавжди забрав багато талановитих та унікальних людей. Журналісти згадали видатних постатей, які вже не з нами, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Голова Української греко-католицької церкви - Любомир Гузар - найбільша втрата для українських вірян у 2017. Він очолював УГКЦ десять років.

Любомир Гузар В його присутності усі політики та олігархи замовкали. Він казав, що з життя треба сміятися, і був простим у спілкуванні. Любомир Гузар є автором чотирьох книжок. Та навіть після того, як втратив зір, продовжував надиктовувати тексти, які виходили в різних українських виданнях.

Наприкінці лютого через рак не стало талановитого українського продюсера, кінорежисера та сценариста Максима Паперника. Він знімав кліпи для Ірини Білик, Наталі Могилевської. За його плечима десятки мюзиклів та фільмів. Тривалий час про свій страшний діагноз він не казав ані близьким, ані друзям. У 47 років його серце зупинилося.

Максим Паперник 8 лютого нас покинула легенда українського футболу – Віктор Чанов. Майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту СРСР та український футбольний тренер. Він грав за "Шахтар" та "Динамо", здобув десятки нагород та кубків.

Віктор ЧановВін збирав аншлаги на найвідоміших сценах світу: Метрополітен-опера в Нью-Йорку, міланська Ла-Скала, Королівська опера у Лондоні. Дмитра Хворостовського називали одним з найкращих співаків у світі із неповторним драматичним баритоном. На початку 2015 року лікарі встановили діагноз - рак головного мозку. Дмитро почав лікуватися в одній з клінік Лондона. Після 2,5 років боротьби із хворобою Хворостовський пішов з життя.

Дмитро ХворостовськийУ березні цього року не стало одного з найвпливовіших людей планети - американського мільярдера Девіда Рокфеллера. Йому пересаджували сім разів серце, але навіть це не допомогло обійти смерть. На 102 році життя у штаті Нью-Йорк у своєму маєтку він помирає.

Девід Рокфеллер3 місяці тому обірвалося життя засновника чоловічого журналу Playboy Г'ю Гефнера. Це видання стало одним з найпопулярніших у світі брендів. Перший номер вийшов у світ ще 1953 року.

Г'ю ГефнерСправжньою сенсацією цього року стала смерть вокаліста групи Linkin Park Честера Беннінґтона. 41-річний виконавець наклав на себе руки в своєму будинку в Лос-Анджелесі. У музиканта залишилось шестеро дітей, дружина і музика, яка житиме вічно.

Честер Беннінґтон

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...