"Люди в панике, в отчаянии": Блогер розповіла про величезні затримки із зарплатами на окупованому Донбасі

За її словами, багато людей на окупованих територіях в розпачі й не розуміють, як жити далі.

Фото: УНІАН.На окупованій території Донбасу у населення існують великі проблеми з отриманням зарплат і соціальних виплат. Про це розповіла блогер з Луганської області Олена Степова, передають Патріоти України.

"Мій Свердловськ до війни був багатим містом, де шахтарі отримували дуже високу пенсію, зарплату. А зараз в Свердловську і в сусідніх Ровеньках затримали зарплату. Люди в паніці, в розпачі. Тому що і так, якщо до війни шахтарі отримували від 10 до 50 тисяч гривень, а зараз - від 5 до 11-12 тисяч рублів, і прожити на таку зарплату при нинішніх цінах там практично неможливо, то і тих грошей зараз не платять", - зазначає Степова.
За словами блогера, багато людей на окупованих територіях серйозно розчарувалися в тому, що відбувається.
"Більшість людей, які пишуть коментарі в інтернеті, з якими мені доводиться спілкуватися, вже не покладають надій ні на Пасічника, ні на об'єднання з ДНР, про який зараз так багато говорять. Вже йде повне розчарування. Це поки головний позитив", - розповіла Степова.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...