"Люди в подвалы бегут, все орут": Терористи луплять по Кадіївці - місцеві б'ють на сполох через "прильоти"

У місті запрацювала сирена піля того, як сепаратисти почали обстрілювати передмістя.

Фото: Луганский Радар.У Кадіївці (тимчасово окупована територія Луганської області) триває важкий обстріл. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їх словами, про загострення ситуації городян попередила сирена.

«#Кадіївка #Кадиевка #Стаханов 20:55к чутно десь сирену якоїсь зі служб якщо це швидка то це погано дуже», — отметил пользователь.

«20:24 #Кадіївка #Стаханов #Кадиевка лунала сирена сповіщення населення… пздц друзі такого ще не було», — писал другой автор.

«#Кадіївка #Стаханов #Кадієвка ***нуться що відбувається люди добрі 21 сторіччя, а ніби сорокові зібрали документи кошти готуємось ночувати у підвалах», — добавил еще один местный житель.

По словам горожан, сирена заработала после того, как боевики примерно час вели обстрел из окрестностей города. «#Кадиевка, 18 декабря, 21:25 мск. После часа исходящих с 20 до 21-го. В районе ВГСЧ слышно была сирена около пяти минут», — сообщают очевидцы.

«#Кадіївка #Кадіевка #Стаханов хоч би було без жертв», — пишут пользователи.

При этом в городе уже есть «прилеты». «20:08к #Кадіївка Стаханов знов вже 7 прильотів», — отметил комментатор.

«Стаханов: «возле магазина Эдем, в газовую будку попали, во дворах стекла выбило», — уточняют пользователи.

«#Кадіївка #Стаханов #Кадиевка прилетіло в житлові квартали район мотодрому та в район поліклініки на південному», — добавил другой автор.

«#Стаханов несколько мощных прилетов на Южном м-не», — пишут комментаторы.

«З 19:24к пздц тут у нас #Кадіївка #Кадиевка #Стаханов було чутно свист снарядів та дуже потужні вибухи зі спалахами у небі», — отмечают участники обсуждений.

«Люди в подвалы бегут по подъезду, все орут», — пишут напуганные местные жители.

Они отмечают: обстрелы ведут сами боевики. «Выстрелы рядом, и тут же падает рядом со мной, на моих глазах», — сообщил очевидец.

Орфография и стилистика авторов полностью сохранены.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...