Луценко отримав "чорну мітку": Нардеп Найєм розповів, хто очолив законодавчу атаку на НАБУ

Перший дзвоник для Юрія Віталійовича пролунав, коли американці згорнули програму його візиту до США. Наразі лобіювання закону на фактичне знищення незалежного НАБУ тільки підсилить негативне ставлення Заходу до Луценка.

Фото: Вести.Народний депутат від БПП Мустафа Найєм повідомив, хто був ініціатором законопроекту про вбивство НАБУ. За його словами, мотив, намір і змова була у лідерів БПП і НФ - Петра Порошенка та Арсенія Яценюка, передають Патріоти України з посиланням на соцмережі.

Найєм впевнений, все це хотіли провернути заради грошей, а також від страху втратити владу. Народний депутат називає це «незавершеним злочином».
«Це коли суб'єкт встиг підготуватися до злочину, створив всі умови для його здійснення, знайшов співучасників, але з незалежних від нього причин не зміг довести справу до кінця», - пояснює Найєм.
Народний обранець також стверджує, що сьогодні НАБУ - єдиний орган, який «без оглядки на посади та гаманці може схопити за руку і пред'явити суспільству факти».
Він також підкреслює, що учасником «незавершеного злочину» був Юрій Луценко - «він особисто очолив боротьбу проти НАБУ».
«Його публічні виступи не мають нічого спільного з тим, що він говорить і до чого він закликає за зачиненими дверима», - коментує Найєм.
Резюмуючи, Мустафа Найем зазначає, що зараз важливо домогтися того, щоб вчорашній закон був відкликаний і назавжди: «Ще важливіше готуватися і переходити з оборонної позиції в наступальну. На всіх фронтах - в кабінетах, на трибунах, у своїй публічній комунікації і на наших акціях».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...