"Литовські фашисти" не дозволяють "уважать дедов": Росіянина змусили зняти "георгіївську стрічку" (відео)

Побачене видовище викликало великий ажіотаж серед користувачів соцмережі.

Фото: azov.press.У мережі набирає популярність відео про те, як на кордоні Литви змусили зняти з машини "георгіївську стрічку". Даний запис опублікована на сторінці "Роісся 24" у Facebook, передають Патріоти України.

"Литовські фашисти, нащадки Жямайтіса-Вітаутаса, змушують на кордоні знімати з машин георгіївську стрічку, з якою наші діди з ім'ям Сталіна перемоги здійснювали", - написано під відео.

Побачене видовище викликало великий ажіотаж серед користувачів соцмережі.

"Чому водій не застрелився замість того, щоб зішкребти стрічку і здатися в полон?!" - прокоментував Akram Azerbayev.

"Ось вже ці європейські манери! Гігієна бачте у них, виявляється!" - сміється Валентин Тарасов.

"Упевнений, що в німецькому місті Кенігсберг він нарешті одумається і безстрашно дві стрічки наклеїть. Російська людина не звикла прогинатися під всякими там недонаціямі!" - іронізує Владислав Даценко.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...