"Мы слышали лозунги этих шайтанов" - Кадиров розповів про терористів, які хочуть здійснювати у Чечні теракти

Глава Чечні додав, що на потенційних терористів "чекають, щоб відразу забрати і знищити".

Фото: Кореспондент.Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що влада регіону має інформацію про терористів, відправлених атакувати республіку. Про це Кадиров повідомив в ефірі програми "Підсумки тижня" на телеканалі НТВ, передають Патріоти України.

"Ми чули гасла цих шайтанів, що вони говорять: "Ми прийдемо до Росії, ми вам покажемо, ми підірвемо, ми знищимо". У нас є інформація про декількох, їх відправили здійснювати теракти в Чечню, вони дійшли до Грузії", - заявив Кадиров.

Він додав, що у Чечні на них "чекають, щоб відразу забрати і знищити".

"Ми всі канали, входи-виходи контролюємо. Тому що якщо вони дійдуть, то дійсно здійснять теракт і ми заздалегідь маємо знати, де і чим вони займаються", - додав він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...