Майдан наступає: Іранці підпалюють військову техніку та будівлі місцевих органів влади, заблоковано інтернет (фото, відео)

З "метою підтримання миру і безпеки громадян" в 17 містах Ірану тимчасово заблокований доступ до Інтернету.

Фото: DW.В Ірані влада країни заблокували доступ до месенджер Telegram і соціальної мережі Instagram, повідомляють Патріоти України з посиланням на Associated Press.

Повідомлення про блокування було опубліковано на сайті державного телебачення. Джерело агентства заявило, що рішення було прийнято з "метою підтримання миру і безпеки громадян" і є тимчасовим.
Крім того, за інформацією ЗМІ, в 17 містах країни також заблокований доступ до Інтернету.
Нагадаємо, в Ірані тривають масові акції протесту одночасно в десятках міст країни. Демонстранти підпалюють техніку поліції і будівлі місцевих органів влади, виступаючи проти диктатури і корупції Верховного лідера країни Алі Хаменеї.
За даними ЗМІ, в результаті масових заворушень загинули двоє протестувальників, ще десятки були затримані.
Влада країни пригрозила учасникам акцій протесту відповідними наслідками в тому випадку, якщо хвилювання не будуть припинені.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В окупантів було багато вбитих та поранених: Радник мера Маріуполя розповів цікаві подробиці щодо удару по базі в селищі Бабах-Тарама

неділя, 28 квітень 2024, 18:42

У ніч на 24 квітня атакували базу окупантів у селищі Бабах-Тарама за 40 км від окупованого Маріуполя. Приліт збігся в часі з повідомленнями у західних ЗМІ, що цього дня українці вперше використали далекобійні ATACMS. Радник міського голови Маріуполя Пе...

"Ця зброя ще буде виготовлятися": Дипломат пояснив, що для України значать два пакети допомоги від Пентагона

неділя, 28 квітень 2024, 18:28

Юрій Щербак, колишній Посол України в Ізраїлі, США, Канаді, пояснив, що для України значать два пакети допомоги про які заявляв міністр оборони США Ллойд Остін, передають Патріоти України. "Під час останнього засідання Rammstein Ллойд Остін, міністр об...