"Маємо знайти нових людей для нового уряду", - прорік на мітинзі Саакашвілі та запропонував себе на посаду прем'єра (фото, відео)

Політик попередив, коли для влади настане "година ікс".

Фото: НТВ.Екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що Україні потрібен нова влада і новий уряд, який він готовий очолити. Про це Саакашвілі заявив на віче, що проходить 19 листопада на площі Конституції під ВР, передають Патріоти України з посиланням на "Українська правда".

"Україна потребує нової влади, створення нового уряду, маємо разом створити їх, я готовий робити це разом з вами. Маємо знайти нових людей для нового уряду ... Я готовий разом з вами очолити цей процес і готовий очолити цей уряд, якщо потрібно", - заявив Саакашвілі.

"3 грудня - початок "народного імпічмента". ... Ми створили інформаційні центри у кожному регіоні України. ... 3 грудня - "година ікс", для нас, для них і для країни. Я буду їздити по країні, піднімати людей, без жодних провокацій, мирно і спокійно, обґрунтовано, з конкретним планом і кандидатами на конкретні посади", - зазначив лідер "РНС".

"До 3 грудня ми чекаємо, якщо влада не виконує наших вимог, ми оголошуємо "народний імпічмент", - додав Саакашвілі.

Участь у заході беруть кілька сотень людей, площа перед ВР заповнена. Зі сцени виступали активісти "РНС", народні депутати Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко та ін.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...