Майже $2,5 мільярдів за "зенітки": Туреччина витратить на російські ракетні комплекси кругленьку суму

Директор "Ростех" зазначив, що Туреччина стане першою країною НАТО, яка купує російську новітню систему протиповітряної оборони С-400.

Фото: "ФАКТИ".Туреччина купує в Росії зенітні ракетні системи протиповітряної оборони великої та середньої дальності С-400 "Тріумф". Про це заявив генеральний директор корпорації "Ростех" Сергій Чемезов, передають Патріоти України з посиланням на "Коммерсантъ".

"Це перша країна НАТО, що купує нашу новітню систему протиповітряної оборони С-400", – розповів Чемезов.

Росія продасть Туреччині чотири комплекси.

"Російський і турецький Мінфін вже завершили переговори, залишилося лише затвердити фінальні документи. 45% загальної суми контракту вони виплачують авансом, 55% – російські кредитні кошти. Постачання плануємо почати в березні 2020 року", – додав Чемезов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...