Мама новопризначеного голови Державного бюро розслідувань Романа Труби раптово розбагатіла

Ольга Труба зареєструвала право власності на 300-метровий будинок у смт Рудне поблизу Львова.

Фото: "Наші гроші".У січні 2017 року матір очільника Державного бюро розслідувань Романа Труби зареєструвала право власності на 300-метровий будинок у смт Рудне поблизу Львова. Про це свідчить витяг із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, передають Патріоти України з посиланням на "Наші гроші".

Матір очільника Ольга Труба на підставі держакту про право власності зареєструвала на себе ділянку 0,09 га під цим будинком. Також, згідно витягу з Держкадастру, Ольга Труба реєструвала на себе ще одну ділянку 0,0135 га поряд.

2011 року на Ольгу Трубу на підставі свідоцтва про права власності реєструвався ще один будинок у цьому ж селищі на вулиці Івана Павла ІІ (колись мала назву Дитяча).

Ще у липні 2017 року матір очільника ДБР на підставі договору довічного утримання зареєструвала на себе 24-метрову квартиру у Львові на вул. Станція Личаків. Цей будинок – колишня залізнична станція, що зараз використовується як житловий будинок. Родина Труб раніше реєструвалася в сусідній 17-метровій квартирі цього будинку. Тож тепер Труби володіють щонайменше половиною колишньої залізничної станції.

Ольга Труба, за даними «Наших грошей», працювала у підрозділі громадського харчування Львівського науково-дослідного радіотехнічного інституту. Бізнесу не має, як і її чоловік Роман Труба. 2011 року Ольга Труба зареєструвала на себе знак для товарів і послуг на львівський ресторан “У лисого Мацька”.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....