Маразм міцнішає: "Фашистські найманці з "ДНР" і Росії намагаються захопити твою республіку": Мешканців окупованого Луганська закидали листівками (фото)

Користувачі мережі в'їдливо висміяли пропагандистські листівки.

Фото: ritmeurasia.com.В окупованому проросійськими бойовиками Луганську масово з'являються листівки із закликами захищати ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького та "молоду республіку" зі зброєю в руках. Відповідні фото опубліковані в блозі Євсея Бельмесова, передають Патріоти України.

"Луганчанин! Біда прийшла в твій дім! Фашистські найманці з "ДНР" і Росії намагаються захопити твою республіку і повалити законний уряд", - йдеться в тексті листівок.

Луганчанам кажуть, що "бандитська хунта і зрадники відсторонили від посади президента Ігоря Плотницького".

Автори листівок вважають, що ватажка "ЛНР" хочуть убити, як і екс-ватажків "республіки" Валерія Болотова, Олексія Мозгового, Олексія Бєднова і Павла Дрьомова.

"Зі зброєю в руках захистимо Плотницького! Захистимо республіку!" - закликають автори листівок.

У Луганську, до речі, ходять чутки, що Плотницького вже відправили в Москву. Його доля невідома. Можливо, скоро почнуть "зачищати" "ДНР" від Захарченка.

У мережі вже висміяли листівки "ЛНР".

"Почекайте. Я точно пам'ятаю, що Росія - єдина країна в світі, що протистоїть гомож*дофашистам. Звідки раптом фашисти з Росії? Або це злі ж*доліберали з Росії напали на мирну Луганду?" - написав один з користувачів.

"Нарешті режим у Росії назвали своїм ім'ям: фашизм", - зазначив ще один юзер.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....