Популярного російського актора регулярно "накачували" сильнодіючими речовинами, ймовірним вбивцям загрожує нова кримінальна справа

Результати хіміко-гістологічної експертизи тканин тіла Мар'янова показали, що препарати регулярно вводилися акторові протягом декількох днів до смерті.

Фото: "Повінь".У крові 48-річного російського актора Дмитра Мар'янова, який 15 жовтня раптово помер на заміській дачі друзів, виявили високий вміст сильнодіючих речовин - галоперидолу і феназепама. Нові результати аналізів спричинять за собою порушення ще однієї кримінальної справи, передають Патріоти України з посиланням на РЕН-ТВ.

Відповідно до джерела, перша речовина строго протипоказана якраз при токсичному пригніченні центральної нервової системи, викликану алкоголем.

Результати хіміко-гістологічної експертизи тканин тіла Мар'янова показали, що препарати регулярно вводилися акторові протягом декількох днів до смерті. Високий вміст галоперидолу і феназепама були виявлені в крові, урині, тканинах печінки та нирок.

Наскільки відомо, раніше директор приватного реабілітаційного центру "Фенікс" Оксана Богданова, в якому обслуговувався Мар'янов незадовго до смерті, в своїх свідченнях заперечувала надання акторові будь-яких медичних послуг і застосування працівниками центру лікарських препаратів. Показання ж інших пацієнтів центру, які запевняли, що Мар'янову регулярно кололи галоперидол, Богданова назвала наклепом.

Зазначається, що щодо Оксани Богданової та інших працівників центру, причетних до незаконного застосування сильнодіючих речовин, найімовірніше, буде порушено кримінальну справу за статтею "Надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть людини".

Максимальний термін покарання за цією статтею - до 6 років позбавлення волі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...