"Масажист": Духовного "батька" Путіна розсекретили

Голощапов входить до найближчого оточення ряду впливових фігур Російської православної церкви, що дозволяє йому влаштовувати для "пітерців путінського призову" "паломницькі" поїздки в Грецію.

Фото: РИА Новости."Масажист" президента Росії Володимира Путіна Костянтин Голощапов є "духовним батьком" деяких впливових представників "ленінградської команди" глави РФ, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Отмечается, что он входит в ближайшее окружение ряда влиятельных фигур Русской православной церкви, что позволяет ему устраивать для "питерцев путинского призыва" "паломнические" поездки в Грецию, в знаменитый монастырь на горе Афон, где, по слухам, решаются "проблемы ротации руководящих кадров".

"Массажистом" Константина Голощапова якобы назвали потому, что еще в 70-х он избавил Путина от болей в спине, полученных им в результате занятий дзюдо. Другая кличка, якобы имеющаяся у Голощапова, Падре, связана с его религиозностью. Как утверждает журналист Сергей Канев, Голощапову обязаны своим назначением "не менее 500 чиновников и депутатов".

Отмечается, что в СМИ о Голощапове говорили как об одном из самых ближайших людей в окружении президента давно - еще с 2002 года.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...