Матір-одиначка позбулася пальців на виробництві, за що її звільнили без копійки компенсації

На Хмельниччині 37-річну жінку звільнили з роботи через травму отриману на тому ж підприємстві, але їй навіть не виплатили матеріальну компенсацію.

Фото: "ФАКТИ".На Хмельниччині 37-річну Ольгу Швець звільнили з роботи через травму отриману на тому ж підприємстві. Утім жінка навіть не отримала матеріальну компенсацію. Про це повідомляється у сюжеті Надзвичайних новин, передають Патріоти України.

Ольга Швець працювала на підприємстві з виготовлення дверей. Руку жінки разом з ножем затягнуло у верстат, коли вона чистила його від клею. Унаслідок чого Ольга сильно поранила два пальці.

Керівництво підприємства наполягло щоб жінка заявила, що травму отримала вдома, коли мила вікна. В іншому випадку її звільнять. Однак через місяць Ольгу все одно звільнили, не виплативши ні копійки компенсації. На підприємстві зазначають, що все має вирішити суд.

Адвокат потерпілої говорить, крім порушення закону Про охорону праці з боку керівництва підприємства, медики у свою чергу підробили довідку Ольги. На даний момент правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Проводяться слідчі дії.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів все менше нових танків: ЗСУ показали, як FPV-дроном вразили черговий Т-90

вівторок, 16 квітень 2024, 11:34

З початку повномасштабної війни проти України армія Росія, за підрахунками Генштабу ЗСУ, втратила 7189 танків. За допомогою FPV-дрона ціль була уражена - танк знерухомлено, командир і навідник отримали поранення. Українські спецпризначенці знищили росі...

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...