Медреформа по-лугандонськи: Донбаситам тепер краще зразу ногами вперед

У зв'язку з серйозним зниженням обсягів російського фінансування фейковий «республік» медзаклади на окупованих територіях припиняють безкоштовне обслуговування місцевого населення.

Фото: News Front.Медзаклади, розташовані на окупованій території Донбасу, припиняють безкоштовне обслуговування місцевого населення в зв'язку з відсутністю грошей з РФ. Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України повідомив Інформаційно-аналітичний центр РНБО, передають Патріоти України.

За даними розвідки, в зв'язку з серйозним зниженням обсягів російського фінансування фейковий «республік», в місцевих медичних установах розміщують оголошення про припинення безкоштовного надання будь-яких медичних послуг.
«Обслуговування пацієнтів, в тому числі і колабораціоністів, буде проводитися виключно за їх рахунок», - повідомили в ГУР.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...