Менше 3 років ув'язнення: В Одесі судили лікаря-дилетанта, який втопив 2-річну дитину під час "водних процедур" (фото)

Засуджений свою провину так і не визнав і заперечував проведення будь-яких процедур.

Фото: СИА-Пресс.Приморський районний суд Одеси засудив на 2 роки і 10 місяців позбавлення волі чоловіка за лікувальну діяльність без спеціального дозволу і медичної освіти, що призвело до смерті 2-річну дитину. Про це повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури Андрій Лисенко в Facebook, передають Патріоти України.

В ході досудового розслідування стало відомо, що в листопаді 2013 року чоловік познайомився з подружньою парою з Білгород-Дністровського, які мали двох дітей - 2-річного сина і 8-місячну доньку. Коли він дізнався, що їх син захворів, видав себе за лікаря-педіатра і почав "лікувати" дитину водними процедурами. Насправді, як з'ясували правоохоронці, обвинувачений мав освіту вчителя фізичної культури і в той момент ніде не працював.
Такі водні процедури він провів з двома дітьми в одному з одеських басейнів, він занурював їх на деякий час під воду. Пізніше самопочуття хлопчика погіршився. Його госпіталізували з діагнозом клінічна смерть внаслідок неповного утоплення. У лікарні дитина померла.
Суд визнав чоловіка винним у занятті лікувальною діяльністю без спеціального дозволу і належної медичної освіти, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 138 КК України). Засуджений свою провину так і не визнав і заперечував проведення будь-яких процедур.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...