Мільйони в асфальт: Стало відомо, які дороги відремонтують в Україні в 2018 році (фото)

У планах Державного агентства автомобільних доріг України завершення проектів 2017 року, а також будівництво і реконструкція нових ділянок доріг у всіх регіонах країни.

Фото: Новини Закарпаття.Державне агентство автомобільних доріг України визначило основні напрямки ремонтно-будівельних робіт на 2018 рік. У планах завершення проектів 2017 року, а також будівництво і реконструкція нових ділянок доріг у всіх регіонах країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на autoua.

Відповідно до програми ремонту доріг, в поточному році «Укравтодор» продовжить роботи на основних коридорах: gо Highway (автобан Гданськ - Одеса, який з'єднає Балтійське і Чорне море), М-03, М-05, М-01, Н-08 , Н-31. Особлива увага агентство автомобільних доріг України має намір приділити дорогам на сході країни: Р-46 Харків - Охтирка, М-03 Харків - Слов'янськ - Краматорськ, Р-07 Чугуїв - Мілове.
На півдні відремонтують ділянки доріг: М-15 Одеса - Рені (з обходом м Рені), Н-14 Кропивницький - Миколаїв, Н-11 Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв. На поточний рік також заплановано ремонт моста через Хаджибейський лиман (дорога М-05).На заході ремонт запланований на ділянках доріг: Н-22 Рівне - Луцьк - Устилуг, М-21 Житомир - Вінниця, Н-10 Івано-Франківськ - Стрий, Н-03 Житомир - Хмельницький - Чернівці. На 2018 рік заплановано і ремонт найкоротшою траси від Мукачево до Чопа по дорозі М-24 / М-25.Крім того, в поточному році розпочнеться реконструкція північного обходу Житомира і gо Highway в Хмельницькій області, а також продовжиться реконструкція траси М-03 на ділянці Лубни - Полтава. Проекти фінансують міжнародні фінансові організації (МФО).
Нагадаємо, що з 1 січня в Україні почав діяти Дорожній фонд. У відповідальності «Укравтодору» залишилося 46 985 км доріг міжнародного і національного значення. Дороги місцевого значення (123 105 км) перейшли на баланс обласних адміністрацій.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...