"Мне часто пишут из Донецка о происходящем... волосы дыбом стают. "Освободили" Донбасса на самом деле являются современными фашистами", - московський кореспондент

Роман Цимбалюк у своєму акаунті в «Фейсбуці» розповів, як влада Росії реагує на прийнятий Україною закон про реінтеграцію Донбасу.

Фото: Апостроф.Відомий український журналіст Роман Цимбалюк у своєму акаунті в «Фейсбуці» розповів, як влада Росії реагує на прийнятий Україною закон про реінтеграцію Донбасу і, при цьому, що насправді діється в окупованих районах Луганської та Донецької областей, передають Патріоти України.

Так, в повідомленні журналіста йдеться: «Від безсилля і злості руки просто опускаються. У Москві обурюються, що Російську Федерацію визнали окупантом Донбасу, причому зроблено це було на законодавчому рівні. Однак нести відповідальність за те, що відбувається в захоплених районах Кремль ніяк не бажає. А російські чиновники в цей же час зовсім навіть і не соромляться міркувати на тему десятиліть виконання домовленостей, досягнутих в Мінську. Протягом усього цього часу Путін буде продовжувати здійснювати каральну спецоперацію проти російськомовних громадян Української держави ».
При цьому Роман Цимбалюк додав: «Я часто отримую листи з Донецька про те, що насправді там відбувається і, чесно кажучи, волосся стає дибки. Товариші, «звільнили» Донбас, насправді є фашистами».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...