"Многоходовочка триває": США відправили в нокдаун російське нафтовидобування

Згідно з опублікованим документом США посилюють тиск на нафтогазовий сектор РФ.

Фото: vidomosti-ua.com."Буквально на днях я розмірковував про заборону Роснефті проводити буріння нафтових свердловин на шельфі Чорного моря і прийшов до висновку, що не стільки страх перед санкціями, скільки відсутність технологій призупинили цей процес. І в підтвердження моїх думок, світ побачила нова директива Мінфіну США", - зазначає на своїй сторінці у LiveJournal "Злий Одесит", передають Патріоти України.

"Так, згідно з опублікованим документом США посилюють тиск на нафтогазовий сектор РФ, зокрема, уряд цієї країни забороняє поставляти російським компаніям технології для нафтовидобутку в будь-якій формі. Таким чином, під питанням опиняється розвідка і нафтовидобуток не тільки на шельфі Чорного моря, але і в Арктиці і навіть сланцеві розробки. Але, далі - більше!
З 2018 року дана директива буде стосуватися не тільки нафтовидобувних проектів на території РФ, а й за її межами. Тобто, участь Росії в міжнародній нафтовидобутку так само виявиться під великим питанням.
Ось і не дивно, що лавочка починає прикриватися. Адже на сьогоднішній день Росія не володіє всім необхідним технологічним циклом для проведення розвідки і видобутку нафти і газу в важкодоступних умовах. А, як відомо, чимала частина ресурсів на території РФ залягає саме в таких родовищах.
Загалом - многоходовочка триває!"

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...