Молоду українку застукали на зраді 87-річному народному артисту Росії

У мережі з'явилася відео, на якому молодик зізнався, що зустрічався з Наталією Краско потайки від законного чоловіка.

Фото: Газета.ру.Дружину 87-річного народного артиста Росії, актора Івана Краско звинуватили в тому, що вона зраджує своєму законному чоловікові. Новина про те, що 27-річна кримчанка Наталія Шевель нібито зустрічається з якимось молодим Олександром, привела до сімейного скандалу, передають Патріоти України.

Прецеденту в родині Краско навіть вирішили присвятити ефір на телебаченні, але вже в стінах студії сталася бійка. Директор Івана Краско накинувся на теоретичного коханця Наталії з кулаками.
Відповідно до джерела, в мережі з'явилася таке собі відео, на якому молодик зізнався, що зустрічався з Наталією Краско (Шевель). При цьому Олександр нібито додав, що не може позбутися від почуттів до дівчини і відносини з нею у нього "були і будуть".
Відзначається, що скандал і бійка з директором актора закінчилися для молодого коханця синцями та подряпинами. При цьому в студії Олександр зробив різку заяву, що представник Краско зважився на бійку, щоб зберегти свою роботу, оскільки давно знав про зради Наталії.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...