"Молотком по голові відомого чиновника": Суд призначив покарання молодому меснику (фото)

Злочинцем виявився 28-річний уродженець Ростовської області РФ, зареєстрований у місті Нова Каховка на Херсонщині.

Фото: Facebook.У Києві Печерський районний суд взяв під варту уродженця Росії, який вчинив замах на заступника голови Державної продовольчо-зернової корпорації України (ГПЗК). Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався увечері 10 листопада біля будівлі ВАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" на вулиці Саксаганського.

"Дочекавшись, коли заступник голови правління ВАТ вийшов із приміщення, нападник підійшов до нього впритул і завдав кілька ударів по голові масивним металевим молотом, який ховав під одягом", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що водій держслужбовця, який чекав в автомобілі, здійснив кілька пострілів у злочинця із зареєстрованої травматичної зброї.

Зловмисник отримав поранення ноги, кинув мотолок і намагався втекти з місця злочину, проте був затриманий нарядом поліції охорони.

Постраждалого з травмою голови доправили до лікарні. Він заявив, що пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.

Також встановлено особу злочинця. Ним виявився 28-річний уродженець Ростовської області (РФ), зареєстрований у місті Нова Каховка на Херсонщині.

Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Печерський районний суд Києва обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. З ним проводяться слідчі дії.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...