"Молитесь!": Розлючений Додон пригрозив своїм опонентам

Президент Молдови заявив, що може звернутися "із закликом до мобілізації сотень тисяч громадян для припинення конституційних порушень і беззаконня" через дії уряду та парламенту країни.

Фото: РИА Новости.Прокремлівський президент Молдови Ігор Додон заявив, що залишає за собою право "мобілізувати сотні тисяч" громадян проти "шахраїв" в уряді і парламентській більшості. Про це він пише у себе в Facebook, реагуючи на призначення міністрів в обхід його думки, передають Патріоти України.

Додон вважає, що "евроуніоністскій режим" нібито готовий утримувати владу "шляхом грубого порушення принципів демократії та правової держави", і називає нелегітимними призначених міністрів.
"Неприпустимо, що ці порушення правлячої більшості підтримуються Конституційним судом ... Було б виправданим силове втручання народу для припинення недобросовісних дій режиму. Однак в даний час, коли до парламентських виборів залишилося всього кілька місяців, нам необхідно уникати емоцій і бажання покарати уряд за всяку ціну", - вважає президент. При цьому він підкреслює: "у будь-якого терпіння є межа".
"Інститут президента залишає за собою право звернутися із закликом до мобілізації сотень тисяч громадян для припинення конституційних порушень і беззаконня ... Моліться, щоб отримати цей удар на парламентських виборах, а не до цього", - пригрозив Додон.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...