Моторошна трагедія на Миколаївщині: Вантажівка Нацгвардії в'їхала у зупинку - дівчині відрізало голову (фото)

У момент страшної аварії, крім загиблої, на зупинці знаходилася ще одна дівчина, яку у важкому стані доправили у лікарню.

Фото: 0512.ua.У Миколаївській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля Національної гвардії, передають Патріоти України з посиланням на 0512.ua.

Як повідомляють місцеві журналісти, трагедія сталася сьогодні, 18 грудня, в місті Нова Одеса.

За словами очевидців, вантажівка Національної гвардії врізалася у зупинку громадського транспорту, де в цей момент знаходилися люди.

Свідки кажуть, що на момент моторошної трагедії на зупинці стояли дві дівчини. Вантажівка вбила одну з них на місці – їй відрізало голову. Другу дівчину в дуже важкому стані доставили в лікарню.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...