"Мураєв має покаятися", - активісти назвали умови, за яких знімуть блокаду з телеканалу NewsOne

Активіст Олексій Середюк заявив, що власник телеканалу, позафракційний народний депутат Євген Мураєв має покаятися за «сепаратистські висловлювання».

Фото: Главком.Активісти, які блокують в’їзд до офісу українського телеканалу NewsOne, заявляють, що будуть продовжувати свою акцію, доки не будуть виконані їхні вимоги. Їхні вимоги можна почути у записі онлайн-трансляції блокування, яку вели прибічники партії «Братство» Дмитра Корчинського, передають Патріоти України.

Активіст Олексій Середюк заявив, що власник телеканалу, позафракційний народний депутат Євген Мураєв має покаятися за «сепаратистські висловлювання» (певно, мається на увазі заява Мураєва про те, що Євромайдан був «державним переворотом»). Також активісти вимагають звільнити «найватніших» ведучих і змінити політику телеканалу, щоб вона була «не прокремлівська, не ватна, а патріотична українська».

«До тих пір, поки цього не станеться, наша мирна акція буде продовжуватися», - сказав Середюк.

За його словами, у блокаді беруть участь учасники АТО і представники різних громадських організацій. Активісти розпалили багаття і облаштовують свій побут під будівлею офісу NewsOne.

На самому телеканалі вважають, що блокада пов’язана із тим, що вони транслювали «Марш за імпічмент», організований Міхеілом Саакашвілі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...