"Мужики хотіли, напевно, без черги потрапити": У відділення київського банку в'їхав автомобіль (фото)

Авто марки BMW врізалося точно в кут будинку, в якому знаходиться відділення банку.

Фото: Facebook.У Києві на вулиці Кирилівській автомобіль BMW врізався в будівлю відділення банку. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив Дмитро Вітов, передають Патріоти України.

"Мужики хотіли, напевно, без черги потрапити. Я взагалі не можу уявити, як можна на Кирилівській так розігнатися? У п'яти метрах багатолюдна зупинка. Так, литовські номери. Так, резина лиса", - йдеться в повідомленні.

На фото видно, що автомобіль врізався точно в кут будинку, в якому знаходиться відділення банку.

Про потерпілих в результаті ДТП на даний момент нічого не повідомляється. Обставини події з'ясовуються.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...