МВС у Харкові нагородило громадян, які допомогли звільнити заручників з "Укрпошти" (фото, відео)

Цінними подарунками правоохоронці нагородили чотирьох громадян за сміливі та рішучі дії під час звільнення заручників.

Фото: ГУ НП у Харківській обл.МВС нагородила чотирьох громадян за сміливі та рішучі дії під час звільнення заручників у харківському відділенні "Укрпошти". Про це повідомляє прес-служба МВС, передають Патріоти України.

Церемонія відзначення людей, які перебували в приміщенні відділення «Укрпошти» і були взяті у заручники, відбулася сьогодні, 3 січня, у Головному управлінні Національної поліції в Харківській області під час відеоселекторної наради.

"Цінні подарунки – жіночі годинники – отримали оператори відділення «Укрпошти» Ганна Коропець та Олена Лук’яненко, начальник цього відділення – Вікторія Мущир. Також цінний подарунок – чоловічий годинник – отримав приватний підприємець Олексій Маврін", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, за зразкове виконання службових обов’язків та відданість Присязі наказами МВС нагрудні знаки «За відвагу в службі» отримали поліцейські, які брали участь у спецоперації зі звільнення заручників. Голова Національної поліції України Сергій Князєв подякував і громадянам, і співробітниками поліції, завдяки діям яких зловмисник був знешкоджений без силового штурму будівлі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...