"Ми бачили бажання "накопати" бруду та працювати з росіянами": У США розповідають про нові факти співпраці Трампа з РФ

Член Розвідувального комітету Палати представників США підкреслив, що важливо детально досліджувати зустрічі між сином президента Дональдом Трампом-молодшим і російським юристом Наталією Весельніцькою.

Фото: Правда-ТВ.Член комітету з питань розвідки Палати представників США, який розслідує можливе втручання Росії у вибори в США, Джим Гімс заявив про те, що встановлено багато фактів співпраці кампанії президента США Дональда Трампа з росіянами, повідомляють Патріоти України з посиланням на NBC.

"Ви знаєте, ми бачили багато контактів. Ми бачили бажання "накопати" бруду, бажання працювати з росіянами, бажання контактувати з росіянами", - зазначив конгресмен.

Гімс пояснив що існує достатньо фактів контактів представників Трампа з росіянами і бажання ці контакти проводити, але не встановлено чи було потім формальне співробітництво.

"Отже, питання, яке зараз стоїть перед нами - що сталося після цього? Чи був розвиток подій?" - зазначив член Розвідувального комітету Палати представників США.

При цьому Гімс підкреслив, що важливо детально досліджувати зустрічі між сином президента Дональдом Трампом-молодшим і російським юристом Наталією Весельніцькою, яка представляла інтереси Кремля і обіцяла надати компромат на кандидата від демократів Хілларі Клінтон.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...