"Ми готові виділити миротворчий контингент": У Білорусі зацікавлені встановити "мир, стабільність та спокій" на Донбасі

Крім того, глава МЗС Білорусі додав, що вони і далі готові надавати в Мінську майданчик для засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі.​

Фото: balthnews.It.Білорусь готова направити миротворчий контингент на Донбас. Про це глава МЗС Республіки Білорусь Володимир Макей сказав на спільній прес-конференції в Москві з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

«Якщо необхідно буде, ми готові виділити відповідний миротворчий контингент, якщо це буде прийнятним для всіх зацікавлених сторін, для того, щоб брати участь у вирішенні миротворчих завдань», - сказав Макей.

При цьому він заявив, що Білорусь зацікавлена, щоб на сході України якомога швидше встановився «мир, і стабільність, і спокій».

Також він нагадав, що ще в жовтні 2014 року президент Білорусі Олександр Лукашенко говорив про готовність направити миротворців на Донбас.

Крім того, Макей додав, що Білорусь готова і далі надавати в Мінську майданчик для засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...