"Ми пройдемо через це" - Путін повторив мантру про незаконну передачу Криму Україні

За словами президента РФ, "більшовики чомусь вирішили, що всі прилеглі до історичної частини території повинні бути включені в створювану республіку Україна".

Фото: УНС-1492.Голова РФ Володимир Путін назвав "незаконним" рішення про передачу Криму Україні радянською владою в 1954 році. Цю заяву він зробив під час Великої прес-конференції, передають Патріоти України.

"У 1922-23-24-х роках більшовики чомусь вирішили, що всі прилеглі до історичної частини території повинні бути включені в створювану республіку Україна. Причорномор'я пішло туди, після Другої Світової війни пішли західні області, в 1954 році взяли Крим туди віддали в порушення чинного тоді законодавства, яке вимагало згоди Верховної ради РРФСР. А рішення ухвалювала президія Верховної ради", - сказав голова РФ.

За його словами "народ Криму визначився так, як він визначився".

"Ми пройдемо через це", - додав Путін.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...