"Ми ще й в Краснодарський край прийдемо" - українка пояснила кремлівським пропагандистам, чий Крим (відео)

Соколовська заявила, що півострів є територією України, а Керчинський міст посприяє майбутній українській експансії.

Фото: РИА Новости.Українська журналістка Яніна Соколовська яскраво відповіла про приналежність Криму на одному з пропагандистських шоу на російському телебаченні. Відео було опубліковано на сайті YouTube, передають Патріоти України.

Дивіться відео з 3:40.

Відповідаючи на питання ведучого про резолюції ООН щодо анексованого Росією Криму Соколовська заявила, що півострів є територією України.

"Ніхто не визнав те, що Крим – це російська територія. Крим був, є і буде українським. Він ще повернеться додому. А враховуючи те, що ви ще і міст будуєте, то ми ще й в Краснодарський край прийдемо", - зазначила Соколовська.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...