"Ми встановимо усіх посадовців, причетних до депортації Вано Надірадзе": Нардеп особисто пообіцяв покарати винних (фото)

Соболєв додав, що звернувся до Гельсінської спілки для захисту прав депортованого грузина.

Фото: Цензор.НЕТ.Усі посадові особи, які причетні до депортації з України грузинського добровольця, підполковника грузинської армії, Народного Героя України Вано Надірадзе, будуть встановлені. Про це на сторінці у Facebook написав народний депутат ("Самопоміч") Єгор Соболєв, передають Патріоти України.

"Ми встановимо усіх посадовців, причетних до депортації Вано Надірадзе із порушеннями закону. Всі ви перед цим законом постанете. Я вам особисто обіцяю. Ми дуже ретельно ведемо облік таких як ви. Не для помсти - для зміцнення нашої держави, яка без Вас стане сильнішою. Депортувати при цьому ми нікого не будемо. Як і вбивати. Будете чесно відбувати покарання в українських тюрмах. Щоб на Вашому антиприкладі було легше виростити покоління тих, хто по-справжньому служитиме Україні.

P.S. Сподіваюся, за відстоювання людських прав Вано візьметься Гельсинська правозахисна спілка, куди ми звернулися".

Нагадаємо, раніше Патріоти України повідомляли, що Вано Надірадзе "зливав" інформацію ворогам.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...