"Ми зможемо повернути Крим і Донбас", - Кличко дав рецепт звільнення окупованих територій

Мер Києва опублікував привітання з Днем Соборності, в якому зачепив багато важливих та актуальних питань, а також висловив впевненість у завтрашньому дні.

Фото: xsport.ua.Мер Києва Віталій Кличко привітав киян та всіх українців з Днем Соборності, передають Патріоти України з посиланням на офіційний сайт мера столиці.

“Я переконаний і завжди говорив – одна людина нічого не зробить. Наша сила – у нашій єдності. Я можу наводити безліч прикладів позитивних змін і зрушень, які сталися лише завдяки об’єднанню десятків, сотень і навіть тисяч однодумців. Наприклад, у столиці, тільки завдяки спільними діям небайдужих киян нам вдалося врятувати і Київський велотрек, і парк “Наталка”, і стадіон “Старт” і багато інших об’єктів, - зазначив Кличко. - І сьогодні, у День Соборності, кожному українцю особливо важливо пам`ятати про нашу єдність, про об‘єднання зусиль заради перемоги. Перемоги у боротьбі за територіальну цілісність держави, за успішні реформи, за право йти шляхом, який обрав український народ”, - зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що день Злуки - це день об'єднання нашого народу, день відродження української державності. І сьогодні, коли частина українських земель окуповані й анексовані, саме єдність є запорукою перемоги.

“Я впевнений: якщо ми, українці, будемо єдині - ми зможемо повернути Крим і Донбас, звільнити нашу країну від окупантів і відновити мир на сході, такий важливий для кожного з нас. І я вірю, що ми побудуємо сильну й успішну державу, але діяти нам потрібно єдиним фронтом!” - наголосив Кличко.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...