На Апеннінах "лису красуню" вже прозвали "туалетна щітка": Як виглядає італійська сестра по нещастю головної ялинки України (фотофакт)

Дерево облисіло всього через два тижні після того, як воно було доставлено в Рим.

Фото: УНІАН.У столиці Італії повторилася українська проблема з головною ялинкою. Як стало відомо, римську ялинку, прозвали «лисою», після того, як вона втратила більшу частину своєї хвої, передають Патріоти України.

Примітно, що дерево облисіло всього через два тижні після того, як воно було доставлено в Рим.

Попереднє розслідування показало, що дерево не було належним чином покрито при транспортуванні на відстань 700 км з півночі Італії, де воно було вирощено.
За підсумком, було ініційовано додаткове розслідування, яке повинно допомогти з'ясувати на що реально були потрачани 50 тисяч євро, виділені на доставку ялинки в Рим.
Тим часом, римська ялинка отримала навіть свій хештег #Spelacchio в соціальних мережах. Під цим хештегом, користувачі мережі висміюють лису італійську ялинку.
Деякі італійці навіть порівняли ялинку з «туалетного щіткою».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....