"На допомогу!": Українців просять врятувати 6-річного сина десантника, який воює в АТО (фото)

Поки батько воює на передовій і ціною власного життя захищає Україну, 6-річному сину Сидорову Івану поставили страшний діагноз - лімфогранулематоз (лімфома Ходжкіна, смертельне захворювання).

Фото: "Обозреватель".Сім'я бойового десантника 25-ї повітряно-десантної бригади Тимофія Сидорова потребує термінової допомоги, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Поки десантник воює на передовій і ціною власного життя захищає Україну, 6-річному сину Сидорову Івану поставили страшний діагноз - лімфогранулематоз (лімфома Ходжкіна, смертельне захворювання).

Перший етап лікування коштує 45 тис. грн. Попередня загальна вартість лікування - 40 тис. доларів. Сім'я військового вичерпала власні ресурси і сподівається тепер на допомогу небайдужих українців.

До редакції з проханням про допомогу звернулися не тільки батьки хлопчика, але і бойові товариші його батька.

"Сидоров - армієць із великої літери, - кажуть військові. - На нього завжди можна розраховувати в бою: він точно прикриє і врятує".

Реквізити картки, щоб допомогти Вані Сидорову: Сидорова Валерія Олегівна (мама): 5169 1573 0507 2864.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...