На Харківщині затримали бойовика "ЛНР": СБУ повідомляє, що терориста "взяли", коли він їздив провідувати рідних (фото)

Він особисто брав участь в бойових діях проти сил АТО на території Луганської області.

Фото: donpress.com.СБУ в Харківській області затримала бойовика «ЛНР». Прес-служба СБУ повідомила: «Співробітники СБУ спільно з поліцією і Держприкордонслужбою під процесуальним керівництвом прокуратури затримали в Харківській області бойовика ЛНР», передають Патріоти України з посиланням на "ДонПресс".

Відзначається, що 27-річний харків'янин з листопада 2014 до травня 2015 року перебував в лавах НВФ «Тріумф». За даними, в складі бандформування він особисто брав участь в бойових діях проти сил АТО на території Луганської області.
Повідомляється, що правоохоронці затримали бойовика на території Харківського району при спробі перетину державного кордону України поза пунктом пропуску.
Силовики повідомили, що зловмисник прибув до обласного центру відвідати своїх родичів і повернутися в РФ. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Зараз зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.