На Київщині офіцер у стані наркотичного сп'яніння вдарив солдата-строковика кувалдою по голові

Унаслідок завданого удару солдат втратив свідомість.

Фото: Терноград.На Київщині офіцер однієї з військових частин у стані наркотичного сп'яніння завдав тілесних ушкоджень військовослужбовцеві строкової служби при проведенні ремонтних робіт у штабі. Про це інформує прес-служба військової прокуратури Центрального регіону, передають Патріоти України.

"27 листопада 2017 група військовослужбовців строкової військової служби виконувала ремонтні роботи в багатоцільовому класі штабу військової частини. Відповідальним за проведення робіт був призначений старший лейтенант З.

Близько 11:00 старший лейтенант З. кувалдою умисно завдав удар у голову військовослужбовцеві строкової служби солдату Т., який сидів на підлозі. Унаслідок завданого удару останній втратив свідомість. Після надання солдату першої медичної допомоги його терміново доставили в одну з найближчих медичних установ Київської області з тілесними ушкодженнями.

За результатами проведеного попереднього медичного огляду встановлено, що офіцер і солдат перебували в стані наркотичного сп'яніння", - йдеться у повідомленні.

Проводиться досудове слідство за ч. 1 ст. 122 КК України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження". Офіцеру загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...